7 Aralık 2011 Çarşamba

Isırgan Otu ile Sağlıklı ve Kolayca Zayıflayabilirsiniz..!

Zayıflamanın bir diğer adı da Isırgan otudur desek şaşırır mısınız? Evet, şaşıracağınızı biliyoruz ve bundan şaşırtacak bir haber ile karşınızdayız. Zayıflamak için çeşitli yollar denediğinizi, hatta çeşitli formüller karıştırarak, diyetler yaparak kendinizi aç bıraktığınızı biliyoruz. Ancak bir türlü istediğiniz kiloya varamadığınızı da duyduk. Ve işte sizlere Isırgan otunun faydaları ve zayıflamak ile ilgili konu hakkında nelere yaradığını açıklamak istiyoruz.

Sağlıklı bir insanın genelde tüketmekte olduğu besinler arasında bulunan ısırgan otu içerisinde A, B ve C vitaminleri bulunmaktadır. Bu gibi vitaminlerin bulunduğu ısırgan otu sizleri hem zayıflatacak hem de güzellik bakımından da güzelliğinize ekstra bir güzellik katmakta sizlere yardımcı olacaktır.

Araştırmalar doğrultusunda uzmanlar tarafından belirtilenlere göre, kan şekerinde düşüklük gerçekleştirir ve sağlığınızı bu yönden olumlu şekilde etkiler. Aynı zamanda 2 haftalık aralıklarla ısırgan otunun da tüketilmesi, insanların bin bir türlü halletmeye çalıştıkları zayıflama durumuna karşı da iyi gelmektedir.

Zayıflama konusunda büyük yaptırımlara sahip olan ısırgan otu, sadece sizlere zayıflama konusunda etki etmez aynı zamanda kansızlık sorunu çeken insanlar için de içerdiği vitaminler sayesinde yardımcı olur. İnsanların kış aylarında üşüttükleri zamanlarda da solunum yollarının tıkanması gözlenir. Bu tıkanan yolların açılması için ısırgan otu yine bu konuda da etkilidir.

Gel gelelim etkili olduğu önemli nokta olan, güzelliğe güzellik katmasına… Isırgan otu, derinin temizlenmesinde oldukça faydalı olan bir bitki olup cilt bakımınızı doğal bir şekilde halletmenizde işe yarar. Güzelliğinizi bu şekilde etkileyen ısırgan otunun köklerini alıp sıcak suda kaynatarak suyunu içtiğinizde, saçlarınızla ilgili sorunlarınız olan dökülme – kepeklenme ya da yağlanma gibi sorunlara topluca çözümdür.

İş hayatından dolayı eve geldiklerinde kendisini yorgun hisseden her insan için uzmanlar; kurutulmuş ısırgan otunun bir çay kaşığı kadar bardağa konulup üzerine sıcak su ilave edilerek çay niyetine içilmesiyle yorgunluğuna oldukça iyi geldiğini söylemektedirler.
Kaynak:http://www.sagliklizayiflamayontemleri.com/isirgan-otu-ile-saglikli-zayiflayin/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder